RETOURNEREN

Onbeschadigde artikelen kun je onder bepaalde voorwaarden retourneren:

  • je kan een artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.
  • het artikel dient vooraf bij de klantenservice van Speelgoed en Techniek retour gemeld te worden met het formulier herroeping of per e-mail.
  • het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd.
  • de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Speelgoed en Techniek niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

Retourprocedure
Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:
Stap 1: Meld het artikel retour bij de klantenservice, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat je wil retourneren en eventueel de reden van retournering.
Stap 2: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van retourmelding. In deze e-mail staan ook verdere instructies voor retourneren.
Stap 3: Verpak het artikel samen met de pakbon / (kopie) factuur in een stevige verpakking en stuur het naar het adres van Speelgoed en Techniek (Koningin Julianaweg 35, 5684 VA  Best).
Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Speelgoed en Techniek niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retour en bericht over de terugbetaling. Houd rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 5 werkdagen.

 

GARANTIE


Voor alle artikelen die je bij Speelgoed en Techniek koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Speelgoed en Techniek je zo snel mogelijk van een passende oplossing. De garantie geld NIET voor electronica componenten. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan door vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 Speelgoed en Techniek | sitemap | rss